Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Az Arsenal új edzője: „Vissza akarom adni a mosolyokat”

Ma délellőtt, ahogy arról be is számoltunk, sorsdöntő változás állt be az Arsenal életében: a vezetőség hosszú szenvedés után megvált Unai Emery menedzsertől. A spanyol mester utódja eddigi segítője, a klublegenda Fredrik Ljungberg lett.

Freddie Ljungberg játékosként 1998 és 2007 között szolgálta az Arsenalt, majd még pár esztendőnyi levezetés után 2013-ban tért vissza a gárda kötelékébe. Többféle tisztség és beosztás betöltése után idén nyáron lett Unai Emery első számú segítője. Azonban a 42 esztendős svéd szakember sem tudta megmenteni főnökét a ma bekövetkező kirúgástól.

Állítólag Ljungberget abszolút nem tekintik végleges megoldásnak az „Ágyúsok” kispadjára, ám feltétlen bizalommal állnak hozzá a vezetőségben. A szurkolók természetesen már most imádják a korábbi kétszeres Premier League-bajnokot, aki a Twitteren már most üdvözölte ideiglenes kinevezését:

„Amíg csak én irányítom az Arsenalt, minden megteszek annak érdekében, hogy visszaadjam a mosolyt az arcokra. Néhány kihívást jelentő hét vár ránk, és a csapat minden támogatást igényelni fog. Most pedig irány dolgozni!”

– üzent a szurkolóknak, mindenki Freddie-je.