Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

El: Rebrov szerint La Liga-szinten játszott a Fradi

A Ferencváros csütörtök este izgalmas és drámai mérkőzést játszott a Groupama Arénában az Espanyol ellen az Európa-ligában. A csapat teljesítményével teljes mértékben meg volt elégedve a Fradi vezetőedzője, Szerhij Rebrov, emellett optimistán nyilatkozott a mérkőzés után a továbbjutási esélyeikről. 

Forrás: fradi.hu

Ahogy arról mi is beszámoltunk, a Fradi 2-2-es döntetlent játszott hazai pályán az Espanyol ellen az Európa-liga utolsó előtti csoportkörében. A magyar csapat mindössze az utolsó percben veszítette el a győzelmet, de mivel a Ludogorec is csak egy döntetlen ért el a CSZKA Moszkva ellen, ezért még van esély a továbbjutásukra. A Ferencváros vezetőedzője, Szerhij Rebrov szerint remek teljesítményt nyújtottak a játékosai. 

“Büszke vagyok a csapatra, La Liga-szinten játszottunk, felvettük a versenyt egy spanyol élvonalbeli csapattal. Sok helyzetet kialakítottunk, megérdemeltük volna a győzelmet, de emiatt szeretik az emberek a futballt, mert mindig vannak benne fordulatok. A játékosok tudták, mekkora a tét, és mindent megtettek a kilátogató szurkolókért. Minden szurkolónak megvan a saját látásmódja, sok meccset játszottunk, a keret nagy része nincs hozzászokva az ilyen menetrendhez, de remekül helytáll mindenki. A mai meccset biztosan nagyon élvezték a szurkolók, úgy érzem, kiválóan futballoztunk.” 

Rebrov optimistán áll a továbbjutáshoz, és elmondása szerint nagy büszkeség, hogy az utolsó fordulónak úgy vágnak neki, hogy még megvan az esélyük, hiszen ha legyőzik a Ludogorecet, bejutnak a legjobb 32 közé.

Természetesen nagy büszkeség ez, és nemcsak nekünk, egész Magyarországnak. Biztos vagyok benne, hogy az országban mindenki szurkolt nekünk ma. Igyekszünk a lehető legjobban felkészülni a Ludogorec ellen, jól ismerjük őket. Tizenöt éve nem voltunk itt, nagy érdem, hogy így teljesítünk, és mindent meg kell tennünk azért, hogy még szebb legyen a végeredmény, és továbbjussunk.”

(Forrás: fradi.hu)