Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Atlético: Simeone nagyon fogadkozik a Barca elleni meccs előtt!

Azt Atlético Madrid mestere, Diego Simeone bízik benne, hogy a Barca elleni rangadón a Wanda Metropolitanóban most már nekik is kijön a lépés!

(Kép: as.com)

A “matracosok” trénere elsősorban abból indult ki, hogy kevés gólt lő csapata, rúgott gól nélkül pedig mint tudjuk, igen nehéz meccset nyerni…

“Természetesen több gólt szeretnénk lőni. Ehhez még agresszívebbnek kell lennünk az ellenfél kapuja előtt. Persze mindezt úgy, hogy nem engedünk ebből a keménységből a saját kapunknál sem.” – Idézi az As című sportnapilap Simeonét.

“Azon vagyunk, hogy visszataláljunk a helyes útra. Úgy gondolom már Torinóban is jól játszottunk, de ott még az eredmény nem ezt mutatta. A Barca ellen már nyerni akarunk” – Így a 49 esztendős argentin tréner, aki kitért csapata gyengébb formájára (Az Atleticó 14 bajnokijából eddig csupán 6-ot tudott megnyerni – a szerk.).

“Nyugodt vagyok a gólokat és az eredményt illetően is. Nem szabad elfelejteni, hogy a szezon eleje óta jóformán három kulcsjátékosunk, José Maria Gimenez, Stefan Savic valamint Diego Costa nélkül játszunk… Nem könnyű ezt hétről-hétre megoldanunk. Ettől függetlenül a csapat versenyképes, és ezt a Juventus is bizonyítottuk legutóbb. Ahogy már mondta, remélem a Barca ellen már az eredmény is más lesz!” – Tette még hozzá Simeone.