Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Aranylabda: már a Marca is tudja, ki nyer ma!

A Marca című napilap immár kész tényként közli, hogy a 2019-es Aranylabda ma esti eredményhirdetése lefutott, és nem más a győztes, mint az FC Barcelona sztárja, Lionel Messi. A madridi újság szuperlatívuszokban ír a katalánok hőséről.

A Marca szerint Lionel Messi ma este elnyeri hatodik France Football Aranylabdáját, amivel ismét megelőzné az ötszörös nyertes Cristiano Ronaldot. A fővárosi lap arról ír, hogy az argentin sztár tegnap esti, Atlético elleni teljesítménye is megmutatta, hogy csak ő lehet idén érdemes a legrangosabb egyéni elismerésre.

A Marca újságírója ráadásul megénekli, hogy az FC Barcelona hatalmas szerencséje, hogy van egy igazi kerete a gárdának, amit talán két legjobb játékosa képez. A már emlegetett Messi elől, míg a védelem vezére, a már hetek óta bravúrokat sorra bemutató Marc-André ter Stegen. A lap szerint a német portásra már-már Messi régi jellemzését is rásüthetnénk, miszerint képességei nem is erről a bolygóról engedik következtetni származását.

A mai Aranylabda-gála Párizsban kerül megrendezésre, ám sajnálatos módon a magyar sport-televíziós csatornák ismeretlen okból nem vállalták a közvetítést.