Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Mbappé továbbra is ignorálja a PSG ajánlatát – sajtóhír

Francia sajtóértesülések szerint Kylian Mbappé korántsem töri magát azért, hogy meghallgassa a Paris Saint-Germain szerződéshosszabbítási ajánlatát. 

Forrás: beninwebtv.com

Kylian Mbappé jövője továbbra is bizonytalan a PSG-nél, és most a francia Telefoot értesüléseiszerint a francia támadót nem érdekli a klub szerződéshosszabbítási ajánlata, és még közel sem állnak az egyezséghez. A tv-műsor információi szerint a játékos ügynöke nem válaszolt még a PSG megkeresésére, az ok pedig az lehet, hogy a Mbappe és a menedzsmentje a Real Madrid ajánlatára várnak.

A hírek szerint a párizsi klub annyira szeretné magához kötni a fiatal franciát, hogy hajlandóak lennének megemelni a fizetését Neymar szintjére. Mbappe azonban nem akar sürgetni semmit, és csak a játékra szeretne koncentrálni: az átigazolásra legkorábban úgyis csak a nyáron kerülne sor, emellett pedig jelenlegi szerződése is csak 2022-ben jár majd le.

A spanyol AS úgy tudja, hogy a PSG azért szeretné meghosszabbítani Mbappé kontraktusát, mert félnek, hogy a Real Madrid kivásárolja a játékost a szerződéséből.