Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Real Madrid: Zidane gondja lehet még Casemiroval

Fenyegetően közeli már a Real Madrid decemberi, nagy sorozata. A „Királyiakra” idén még négy tétmeccs vár. Igaz, a Brügge elleni Bajnokok Ligája-találkozó immár csak formalitás. A LaLigában azonban még komoly rangadók várnak Zinedine Zidane tanítványaira.

Ezek közül a komoly rangadók közül is kiemelendő lesz a december 18-i, korábbról elhalasztott El Clásico. Az FC Barcelona elleni derbiről pedig könnyen elképzelhető, hogy hiányozni fog a Real egyik legfontosabb játékosa, Casemiro.

A brazil válogatott középpályás ugyanis már fordulók óta négy sárgalappal a háta mögött igyekszik kiszűrni az ellenfél támadás-építéseit. A 27 esztendős védekező-középpályás pedig előbb vagy utóbb bele fog futni a már egymásmeccses eltiltást jelentő ötödik sárgájába. Casemiro, ha hétvégén az Espanyol ellen besárgul, kihagyja a Valencia elleni meccset (december 15.). Ellenben ha a nevezett „színesedésre” éppen a „Denevérek” kerül sor, akkor az a 18-án esedékes El Clásicojába fog kerülni.

Casemiro esetleges hiányzása a középpályáról, akár végzetes is lehet a Zidane-csapat számára a Barca elleni szuperrangadón.