Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Aranylabda: Van Dijk is odabökött egyet CR-nek!

Az Aranylabda-gáláról távol maradó portugál biztosan fog még kritikus, ironikus megjegyzéseket kapni, de talán arra még ő sem számított, hogy Virgil van Dijk-tól jön az egyik ilyen.

(Kép: )

A Lionel Messi mögött a voksoláson második holland középhátvéd miután röviden értékelte az Aranylabda-szavazás végeredményét, még rövidebben intézte el, amikor Cristiano Roanldóról kérdezték.

“Fantasztikus évem volt, büszke vagyok arra, amit elértem a Liverpoollal, vagy a holland válogatottal. Bízom benne, hogy jövőre sikerül ezt a jó szereplést megismételni, és jó eredményeket elérni! Az egyéni elismerések terén viszont nagyon nem vagyok könnyű helyzetben, ha legalább ideáig szeretnék eljutni!” – Kezdte a Liverpool hátvédje. 

“Elképesztő képességű játékosok futballoznak manapság. Vannak jó páran, akik kicsit mégis kívülállók, olyan dolgokat tudnak, amit sokan nem. Messi pontosan ilyen. Páratlan az, amire képes a pályán. Most már hatszoros Aranylabda-győztes, tisztelnünk kell a nagyságát! Közel voltam, de volt valaki, aki egy kicsit jobb volt nálam!” – Folytatta értékelését van Dijk, akit megkérdeztek arról is, hogy mit gondol a voksoláson harmadik helyen végőz Cristiano Ronaldo távolmaradásáról a

“Miért kérdezik? Cristiano egyáltalán esélyes lett volna győzelemre?” – Zárta rövidre válaszát kissé ironikus módon a holland kiválóság.