Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Átigazolás: két bukott topcsapat is Juve-védővel erősítene

A bőség zavarával küzd a Juventus szinte minden poszton. Az irigyelt olasz bajnok a középső védők frontján is jól el van látva. Állítólag ebből a csapatrészből vásárolná ki Merih Demiralt az Arsenal vagy a Manchester United.

A török válogatott Demiral tehetsége megkérdőjelezhetetlen, ám a nyáron érkezett védő eddig egyetlen bajnokin lépett pályára a Juventus-ban. A 21 éves bekk végig padozott a szezon eddigi részében. Maurizio Sarri folyamatosan maga mellett jegelte mind a Bajnokok Ligájában, mind a Serie A-ban. Demiral még azután sem kapott több lehetőséget, hogy a csapatkapitány Chiellini lesérült, és „csak” Bonucci, de Ligt és Rugani maradt a középső védők közül.

Állítólag Demiralnak mégsem kell aggódnia, ugyanis a sajtó értesülései szerint az Arsenal és a Manchester United illetékesei egyaránt felfigyeltek a török légiós tehetségére. Az olasz piac mindentudói szerint mellesleg Demiral akár a ligán belül is válthat, lévén a Milannál is szívesen látnák.

Az Arsenal egyébként úgy tudjuk, hogy nem csak Demiral, de Daniele Rugani körül is legyeskedik, a védelem megerősítése érdekében.