Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Cristiano Ronaldo az Aranylabda helyett Olaszországban vett át egy másik díjat

Amíg hétfő este a futball krémje Párizsban nézte végig, ahogy Lionel Messi átveszi a hatodik Aranylabdáját, addig Cristiano Ronaldo nem jelent meg a gálán, mert egy másik eseményre volt hivatalos, ahol ráadásul díjat is kapott. 

Forrás: juventus.com

Cristiano Ronaldo hétfő este Párizs helyett Milánóba ment, ahol Miralem Pjanic társaságában részt vett a Gran Gala del Calcio nevű díjátadón, ahol a Serie A legjobb játékosait díjazzák. A portugál támadót az olasz bajnokság legértékesebb játékosának (MVP) választották. Ronaldo az előző szezonban 21 góllal segítette a Juventust a bajnoki cím megszerzésében. A legjobb csapat azonban nem a torinói alakulat lett a díjátadón, hanem az Atalanta, emellett pedig Gian Piero Gasperini lett az év edzője, míg a legszebb találatért  járó díjat Fabio Quagliarella kapta meg a Napoli ellen szerzett góljáért.

Mint ismert, Cristiano Ronaldo a harmadik helyen végzett az Aranylabda-szavazáson Lionel Messi és Virgil van Dijk mögött. A hírek már a gála előtt arról szóltak, hogy a portugál nem fog megjelenni a rendezvényen, bár az okról akkor még nem lehetett biztosan tudni.