Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Elígérte magát a Realhoz a Napoli ásza – sajtóhír

Nemzetközi lapértesülések szerint szintet léptek a felek közti tárgyalások, és a tehetséges spanyol középpályás hamarosan a Real Madrid szolgálatába szegődhet…

Angol és spanyol lapok egyaránt megerősítették, hogy a Real Madrid vezetősége felvette a kapcsolatot a Napoli vezérkarával és Fabián Ruíz képviselőivel a spanyol válogatott középpályásának mielőbbi átigazolása ügyében.

A 23 esztendős karmester tavaly nyáron igazolt a Dél-olasz csapathoz a Real Betistől, miután a nápolyiak kifizették érte a szerződésében rögzített 30 millió eurós kivásárlási árat, majd ötéves megállapodást írattak alá vele, tehát még további négy éven át a klub alkalmazásában állhat. Az elmúlt időszakban azonban a spanyol sajtó szerint a Barcelona és a Real Madrid egyaránt komolyan fontolóra vette a szerződtetését. Az ESPN szerint 70 millió euró ellenében történhet meg az átigazolás, és a középpályás már biztosította a “királyiak” embereit, hogy csak hozzájuk fog átigazolni.

Ruíz az elmúlt szezonban 40 tétmérkőzésen lépett pályára a Carlo Ancelotti által dirigált Napoli csapatában, és az idei szezonban is már 15 pályára lépésen van túl. Megbízható teljesítménye révén pedig a 2019-ben a spanyol válogatottban is bemutatkozhatott már, így a szakemberek egytől egyig fényes jövőt jósolnak számára.