Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

A Chelsea lehet a befutó a Manchester United kiszemeltjéért – sajtóhír

A kékek rekordot jelentő összegért happolnák el riválisuk orra elől a fiatal angol tehetséget.

 


A Chelsea együttesénél nagyon magabiztos a vezetőség Jadon Sancho leigazolását illetően, úgy gondolják, hogy ők fognak révbe érni és nem a Manchester United, írja mindezt a Goal. A Borussia Dortmund szélsőjének átigazolását az is elősegíti, hogy jó viszonyt ápol Callum Hudson-Odoi-jal és Tammy Abrahammel is.

Sancho a német együttesben kiválóan teljesít, azonban jelenlegi edzőjével, Lucian Favre-vel nem a legjobb a kapcsolatuk és ez a játékidején meg is látszik a 19 éves angol válogatott játékosnak. Ennek következtében már a télen is távozhat, bár erre kicsi az esély, az viszont biztos, hogy az angol topcsapatok sorban állnak a kegyeiért, így legkésőbb a nyáron nagy valószínűséggel elhagyja a Bundesligát.

A londoniak rekordigazolása eddig Kepa Arrizabalaga volt, aki az Athletic Bilbao együttesétől érkezett 80 millió euróért. Sajtóhírek szerint a Borussia Dortmund 100 millió euróért kér az ifjú sztárjáért, így ha leigazolja őt a Chelsea, akkor rekordot jelentő összegért csábítanák vissza Angliába Sanchót a kékek.