Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Súlyosabbnak tűnik Hazard sérülése a vártnál

Eden Hazard még a PSG elleni Bajnokok Ligája mérkőzésen sérült meg, de először úgy tűnt, hogy nem kell hosszabb időt kihagynia. A Real Madrid szokásos karácsonyi vacsorájára azonban még mankóval érkezett meg, ami nem túl jó hír a csapatnak és annak szurkolóinak. 

Forrás: Sergio Ramos Twitter

A Real Madrid játékosai a szokásos karácsonyi vacsorájukon vettek részt szerda este, az eseményről pedig Sergio Ramos egy fotót is posztolt a hivatalos Twitter-oldalára. A vacsorán részt vett a sérüléssel küszködő Eden Hazard is, aki a spanyol Marca szerint mankóval érkezett a helyszínre, ráadásul vezetni sem tudott, így Thibaut Courtois fuvarozta oda, majd azt követően haza is.

Ez azt is jelenti, hogy Hazard felépülése sokkal lassabban halad a vártnál. A belga szélső a PSG elleni BL-csoportmérkőzésen ütközött válogatottbeli csapattársával, Thomas Meunierrel, és az orvosi vizsgálatok később kimutatták, hogy bokazúzódást szenvedett, de csak nagyjából 10 napot jósoltak felépülési időnek. Ez azonban már letelt, és ha Hazard még mindig nem tud mankó nélkül közlekedni, akkor szinte biztos, hogy lemarad a december 18-i El Clásicóról.