Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Tottenham: Mourinho szerint megérdemelten nyert a United!

A Manchester United elleni 2:1-es vereséget követően José Mourinho a következőképpen értékelte keserédes visszatérését az Old Traffordra. 

(Kép: media.nu.nl)

“A United megérdemelten nyert. Az első 30 percben egyértelműen jobbak voltak nálunk, ráadásul nem követtek el olyan hibákat, mint mi az első gól előtt. Ezen a szinten az ilyen hiba végzetes lehet.” – Idézi a Spurs honlapja a portugál menedzsert.

“Összességében azt gondolom, hogy voltak azért jó periódusaink. A második félidőben dominálni is tudtunk, jobban járattuk a labdát és rendre megérkeztünk a tizenhatosuk előterébe. Nem voltak ugyan nagyon komoly lehetőségeink, viszont veszélyes szituációkig eljutottunk a tizenhatoson belül.” – Folytatta Mourinho.

“A második félidő rosszabbul nem is kezdődhetett volna. Elterveztünk valamit, erre a United egyből vezetést szerzett. Ez kell önbizalmat adott nekik, játszhatták a saját játékukat. Kompaktan védekeztek, mi pedig megbűnhődtünk azért, mert hiányzott az átütőerő,  és az agresszivitás a játékunkból. Fő különbség, hogy a United agresszívebb volt, a második labdákat rendre ők szerezték meg.” – Így a Mourinho, aki még hozzátette:

“Természetesen csalódottak vagyunk, nem jó így hazautazni, viszont holnap már folytatnunk kell a munkát, fel kell készülnünk a Burnley elleni következő meccsünkre.”