Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Massimiliano Allegri csak nyáron áll munkába

Az olasz szakember még pihenni szeretne, és a családjával tölteni minél több időt, azonban júniusban újra munkát vállal.

Massimiliano Allegro kijelentette, hogy csak jövő nyáron fog újra vezetőedzői pozícióba állni, miután az elmúlt szezon végén elhagyta a Juventust. Az olasz mestert az elmúlt hetekben az Arsenallal és a Bayern Münchennel is szóba hozták, azonban rögvest cáfolta, hogy most bármelyik csapat irányítását elvállalná. Az 52 éves tréner egyébként elismerte, hogy angolul tanul, viszont nem azért, mert még most munkába állna.

“Júniusban szeretnék ismét munkába állni. Giovanni Branchini, (Allegri ügynöke – a szerk.) és én ezt már eldöntöttük. Amint a Juventusnál véget ért a pályafutásom, rögtön tudtam, hogy kiveszem ezt az évet pihenni. A következő idény nagyon fontos lesz számomra, ugyanis komoly döntést kell majd hoznom a jövőmmel kapcsolatban, és szeretnék felkészülni erre. Az öt Juventusnál töltött szezont és egy év szabadságot követően nem szeretnék rosszul visszatérni a futballba. Valóban tanulok angolul Milánóban, és már eléggé jól beszélem a nyelvet. A hallás utáni megértés okoz gondokat még, de ha valaki segít azzal, hogy lassabban beszél, akkor már képes vagyok megérteni. Sok filmet nézek angolul, ha pedig olvasok valamit, azt már képes vagyok megérteni” – nyilatkozta Allegri a jövőjével kapcsolatban.