Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Mourinho egyeztetett Eriksennel a jövőjével kapcsolatban

José Mourinho november 20-án vette át a Tottenham irányítását. A portugál menedzser többször is elmondta, hogy elégedett a keret minőségével, ugyanakkor nem hagyhatja figyelmen kívül, hogy több kulcsjátékosának is lejár nyáron a szerződése, köztük a dán középpályásnak is, erre pedig fel kell készülnie.

„Amíg nem lesz valamilyen hivatalos álláspont, a találgatások helyett, addig nem szeretnék róla beszélni. Az egyetlen dolog, amit elmondhatok, hogy a szezon végén szabadon igazolhatóvá válik. Nyilván leültünk vele beszélni a jövőjéről, de tisztelem annyira a játékosomat, hogy erről most ne beszéljek” – nyilatkozta Mourinho.

Az elhangzottak alapján jelen pillanatban úgy tűnik, hogy a Spurs illetékeseinek nem sikerült megállapodnia Eriksennel, így nem lenne meglepetés, ha a következő szezonban egy másik topcsapat mezében látnánk. Ha a Tottenham pénzt szeretne érte cserébe látni, akkor a télen megválhatnak tőle, de minden bizonnyal piaci áron alul kell majd eladniuk. Amennyiben ez nem történik meg Eriksen a nyáron ingyen válthat klubot, kérőkből pedig nincs hiány.