Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Inter: „A Barca a világ egyik legjobbja, de büszkék vagyunk…”

Az FC Barcelona már a Bajnokok Ligája csoportkörének ötödik fordulójában bebiztosította továbbjutását az első helyen, a februárban esedékes nyolcaddöntőbe. A katalánok őszi utolsó nemzetközi meccse az Inter ellen lesz, a milánói San Siroban.

Az Internek pedig sokkal fontosabb lesz a keddi rangadó a Barca ellen, ugyanis az olaszok még küzdenek a továbbjutásért. A milánóiak ugyanis hét-hét ponttal állnak Dortmunddal egyetemben. Ha az Inter nyerni tud a várhatóan tartalékos spanyol bajnok ellen, akkor nem kell számolgatni, és figyelni a Dortmund, Slavia Praha elleni meccsét.

Tehát az Inter sorsa a saját kezében van. Ezt hangsúlyozta ki a mai sajtótájékoztatón a gárda védője, Diego Godín is:

„A célunk a holnapi meccs, nem nézhetünk távolabbra. Ez a legfontosabb mérkőzés idén, mivel egy feltörekvő csapat vagyunk, az eredmények éretté tesznek. A Barcelona a világ egyik legjobbja, de lelkesek vagyunk, és az a szándékunk, hogy jól dolgozzunk. Rajtunk múlik, a kezünkben van. Nagyszerű csapattal állunk szemben, mindenféle díjat megnyertek már, de a lelkesedésünkre kell koncentrálnunk, hogy büszkén játszhassunk a San Siroban.”

– fogadkozott az uruguayi veterán, a találkozó felvezetéseként.