Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

BL: Hengerelt a PSG, simán nyert a Real Madrid – videóval

Erősen tartalékos kerettel is győzött a Real, miközben hazai pályán gálázott a Paris Saint-Germain együttese.

(forrás: twitter.com/championsleague)

Szinte az egész gálakezdőjét pihentette Zinedine Zidane a Club Brugge ellen, hiszen a belgáknál való vendégeskedést követően a Habfehérek a Valencia majd a Barcelona ellen lesznek hivatalosak a LaLiga következő fordulóiban. Azonban ez a rotálás nem szegte kedvét a spanyol fővárosiaknak, a lehetőséget kapó játékosok egytől-egyik meghálálták a bizalmat, az első gól nélküli félidőt követően kiszakadt a gólzsák és a madridiak mindkét fiatal brazil titánja, Vinícius Jr és Rodrygo is betalált, melyre Luka Modric hajrában szerzett bombája tette fel a pontot Belgiumban.

Club Brugge – Real Madrid: 1-3 (0-0)
Gólszerzők: Vanaken (55.) ill. Rodrygo (53.)Vinícius (64.) Modric (91.)
Sárga lap: Balanta (15.) Kossounou (22.) Sobol (34.) ill. Modric (5.) Casemiro (37.)
Kiállítás: – ill. –

Kevésbé tartalékosan állt ki a Paris Saint-Germain, hiába az első helyen való továbbjutás biztos tudata, a párizsiak kiszolgálták hazai közönségük. A jobb sorsot is megélt Galatasaray ellen szinte a PSG összes támadójátékosa betalált, a gólcsapot a franciák nyári sztárigazolás, Mauro Icardi nyitotta ki, majd a másik szerzemény, Padlo Sarabia folytatta.

A második játékrészben már betaláltak az igazi nagyágyúk is, Neymar találatát Mbappe gólja követte, majd végül a mellőzött csatár, Edinson Cavani is betalált. A Galatasaray mindössze asszisztálni tudott a veréshez, történelme egyik legrosszabb Bajnokok Ligája szezonját produkálva.

PSG – Galatasaray: 5-0 (2-0)
Gólszerzők: Icardi (32.) Sarabia (35.)  Neymar (46.) Mbappe (63.) Cavani (84.) ill. –
Sárga lap: Kurzawa (45.) ill. Belhanda (50.) Nzonzi (57.) Falcao (82.) Muslera (82.) Inan (85.) Lemina (85.)
Kiállítás: – ill. –