Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

A Liverpool a Salzburg támadóját szemelte ki – sajtóhír

Angol lapértesülések szerint a Premier League-et jelenleg is vezető Liverpool már a téli átigazolási időszakban megvenné az RB Salzburg támadóját, Minamino Takumit. 

Képtalálat a következőre: „minamino liverpool”

Forrás: Getty Images

Az angol The Guardian információi szerint a Liverpoolt lenyűgözte a Minamino Takumi játéka, amikor az RB Salzburg ellen játszottak a Bajnokok Ligája csoportkörében, ezért minél hamarabb le szeretnék igazolni őt, akár már a téli átigazolási időszakban is. A lap azt állítja, hogy a felek már előrehaladott tárgyalásokat folytatnak, és a japán támadónak egy öt évre szóló szerződést ajánlottak.

A Times ráadásul úgy tudja, hogy Minamino jelenlegi szerződésében csak egy 9 millió euró körüli kivásárlási ár szerepel. Ez szintén nagyon csábító lehet a Liverpoolnak, ami az elmúlt években elég sokat költött az igazolásokra, amiben jócskán szerepe volt Virgil van Dijk 75 millió eurós, és Alisson 72,5 millió eurós transzfer díjának is. Mindemellett ő lehet a megfelelő alternatíva Roberto Firmino kiválása esetén is.

Minamino remek szezont fut eddig a Slazburgban: minden sorozatot figyelembe véve 22 tétmeccsen lépett pályára, amelyeken 9 gólt és 11 gólpasszt jegyzett.