Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Willian jövője továbbra is tisztázatlan

A Chelsea és Willian közös jövője egyelőre tisztázatlan. Apróbb szépséghiba még a történetben, hogy a brazil támadó szerződése a nyáron lejár, így kvázi ingyen igazolhatóvá válik. 

Ám a legfrissebb angol sajtóértesülések szerint maga a válogatott játékos hajlana arra, hogy a Stamford Bridgen maradjon és folytassák a megkezdett munkát Frank Lamparddal.

“Már korábban is többször kijelentettem, hogy szeretnék itt maradni. Nagyon szeretem a klubot, nagyon jól érzem magam itt és a családom is nagyon szereti az életet Londonban.”

“De egyelőre most a szezon közepén nem szeretnék erre gondolni, ezek a gondolatok ne befolyásolják a pályán nyújtott teljesítményemet.”

“Annyit eltudok mondani, hogy az ügynököm és a klub egyeztetnek és az is lehet, hogy hamarosan lesz valami pozitív hír is ez ügyben.”

Willian 2013 óta erősíti a Chelseat, mi több jelenlegi menedzsere még játékostársa is volt egy éven keresztül. Az idei évben is komoly szerepet játszik Lampardnál.

Kérőben nem lenne hiány, ugyanis mind a Barcelona,pedig az Atletico Madrid is szívesen látná a szélsőt, azonban jelenleg úgy tűnik, hogy Willian nem költözik.