Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Terhes lett a klub elnökének lánya, kirúgták a nigériai játékost

Miután kiderült, hogy terhes a klub elnökének lánya, azonnal szerződést bontottak az egyik labdarúgóval a szlovén másodosztályú labdarúgó-bajnokságban.

A ghanasoccernet.com arról számolt be, hogy a futballista a neve elhallgatását kéri, mivel nem szeretné, ha a szlovéniai balhé rányomná a bélyegét a pályafutására. A játékos állítása szerint semmi előjele nem volt annak, hogy szerződést akarnak bontani vele, csak és kizárólag a lánnyal való kapcsolata miatt rúgták ki. A szlovén másodosztályban négy nigériai labdarúgó szerepel: Bede Osuji, Temitope Nelson, Gerald Chiyoke és Sulaiman Adedoja, így a titkolózás ellenére sem lesz olyan nehéz kideríteni, hogy ki a balhéba keveredett apuka.

„Hároméves szerződést írtam alá a csapatnál, de néhány hete bajba kerültem, mikor kiderült, hogy a barátnőm terhes. Ő ugyanis a klub elnökének a lánya. Az Isten szerelmére, egy felnőtt nőről van szó, a barátnőmről, akivel szeretjük egymást! Hogy tehetik ezt meg velünk? Nekem vissza kellett térnem Nigériába, őt pedig az édesapja letiltotta minden közösségi felületről, és a telefonját is elvette, így nem tudok sehogy kapcsolatba lépni vele. Fogalmam sincs, mi lesz vele és a gyermekemmel” – nyilatkozta a labdarúgó.