Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Januári játékoscserére készül a PSG és a Juventus – sajtóhír

Olasz lapinformációk szerint az olasz és a francia bajnok egymással készül játékost cserélni a közelgő, januári átigazolási időszakban…

A Tuttosport információi szerint a Juventus vezetősége változtatásokat készül eszközölni a csapat középpályás sorának névsorában, és mivel Emre Can nem illeszkedik Maurizio Sarri terveibe, a Bianconeri elcserélni készül a német válogatott középpályást a PSG csapatával a torinóiak által sokkal inkább favorizált Leandro Paredesért.

A 25 esztendős labdarúgó múlt nyáron igazolt a Juventushoz, miután a lejárt a szerződése a Liverpoolnál, ám tavaly hiába volt állandó szereplője a csapatnak, a jelenleg futó idényben mindössze hét bajnokin számoltak vele. Can távozása már jó ideje napirenden szerepel az Öreg Hölgynél, a helyi lapok szerint több kisebb olasz klubajánlatával szemben azonban sokkal csábítóbb lehet számára a PSG jelentette opció Neymar miatt.

Paredes számára egyáltalán nem ismeretlen a Serie A, hiszen az argentin középpályás 2014 és 2017 között az AS Roma alkalmazásában állt, a PSG-hez idén januárban szerződött le immár az orosz Zenittől mintegy 40 millió euróért és további bónuszokért cserébe. Ám ahogy Can a Juvében, úgy Paredes sem kap állandó szerepet klubjánál, és ugyancsak nyitott lenne a váltásra.

Vajon mindkét fél számára bejönne ez az üzlet, ha tényleg megvalósul?!