Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

LaLiga: fordulatos Barca-döntetlen Baszkföldön – VIDEÓVAL

Ahogy arról nem is olyan régen beszámoltunk, az FC Barcelona rangadót játszott a Real Sociedad otthonában. A katalánok a győzelem reményében látogattak a baszk együtteshez, azonban az összképet tekintve még a döntetlennek is örülhettek Messiék.

LaLiga – 17. forduló
Bár a győzelmet is kicsikarhatta volna a Barcelona, a Sociedad teljesen megérdemelten húzta be a döntetlent a nagynevű ellenfél ellen. Az Inter elleni hétközi BL-derbi után erősen kipihenten, ám mégis kissé motiválatlanul játszott ma a Barca. A hazaiak vezetése után a 49. percben Suárez gólja már egygólos vendég előnyt jelentett. Az egyenlítő Griezmann szezonbeli ötödik, az uruguayi pedig a kilencedik találatát szerezte. Azonban a Barca nem örülhetett a győzelemnek, lévén a svéd válogatott Alexander Isak egalizálni tudott. A döntetlennel végződött mérkőzés egyik legjobbja, a még mindig Real Madrid játékosnak számító Martin Ödegaard volt.

A 2-2 nagyon nem jó a Barcának, lévén, ha a Real Madrid holnap nyer Valenciában, akkor a „Királyiak” átveszik a vezetést a tabellán.

Real Sociedad – FC Barcelona 2:2 (1:1)
G.: Oyarzabal (12.-büntetőből), Isak (62.) ill. Griezmann (38.), Luis Suárez (49.)