Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Világfutball: Ibrahimovic elárulta, hogy kit tart a legjobbnak!

Zlatan Ibrahimovic tőle talán szokatlan módon a GQ magazinnak adott legutóbbi interjújában nem saját magát nevezte meg a legjobb játékosnak (…)

(Kép: as.com)

Az olaszországi visszatérésére készülő svéd klasszis szerint van valaki aki Cristiano Ronaldo és Lionel Messi előtt jár. Abban a tekintetben mindenképp, hogy a leginkább élvezhető és meggyőző a játéka.

“Mbappé egy fiatal játékos, de már most a különbséget jelenti. Remélhetőleg folytatni fogja a kemény munkát, és fejlődni fog.” – Méltatta Ibra a PSG 20 esztendős szupersztárját, akiről még a következőket mondta.

“Fiatal kora ellenére már világsztár. Remélem meg fogja tartani ezt az éhségét a sikerre, és nem fog kiszeretni a futballból. Ha ez így lesz, még tovább fog fejlődni, és még nagyon dolgokat érhet el. Tiszta fejjel kell döntéseket hoznia, még akkor is, ha a futballban ez nem mindig egyszerű. Ő a kedvencem, aki mindenki más előtt már most is.” – Így a hórihorgas svéd klasszis, aki ha már a legjobbakról esett szó, megnevezte, hogy szerinte a múltban ki jelentette a csúcsot.

“Nem kérdés, Ronaldo (a brazil Roanldo – a szerk.) volt az! Az ő játékát csak szeretni lehetett. Mindannyian olyanok akartunk lenni, mint ő, utánozni akartuk az elegáns mozdulatait. Akkoriban az ő meccseit kellett látnia mindenkinek, most viszont úgy hiszem, ugyan ez a helyzet Mbappéval.” – Így Ibra.