Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Benatia: “Ronaldo nem normális”

Habár már nem csapattársak, Medhi Benatia most mesélt arról, hogy hogyan viszonyul Cristiano Ronaldo a futballhoz. 

Forrás: goal.com

A Juventus korábbi, és az Al Duhail jelenlegi védője, Medhi Benatia az RMC Sportnak adott interjúban beszélt volt csapattársáról, Cristiano Ronaldóról. A marokkói játékos elmondása szerint nagyra tartja a portugál támadó munkamorálját, mentalitása miatt.

“Egy Bergamo elleni meccsen mindketten csak a padon ültünk, mert az edző pihentetni akart minket a következő mérkőzésre. A buszon hazafelé kaptamegy SMS-t Cristiano Ronaldótól, amiben azt kérdezte, hogy mit fogok csinálni ha megérkeztünk. Azt válaszoltam neki, hogy megyek haza, mert már este 11 óra van, de miért? Erre az volt a reakciója, hogy nem szeretnék-e vele még lemenni az edzőterembe, mert meg se izzadt így a meccs alatt, és szüksége van rá. Abban a pillanatban realizálódott bennem, hogy Ronaldo nem normális. Ha vele együtt dolgozol, egyszerűen csak tisztelni lehet, mert tudod, hogy mennyi mindent feláldozott ezért a sportért.”

Benatia mindössze fél évig volt Cristiano Ronaldo csapattársa a Juventusban. A portugál 2018 nyarán igazolt Torinóba a Real Madridból, míg a marokkói játékos 2019 januárjában távozott a katari csapathoz.