Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Real Madrid: “két tizenegyest nem kaptunk meg”

Tegnap este 0-0-s döntetlenre végződött az El Clásico, és bár elvileg mindkét csapat képviselői elégedettek az egy ponttal, a madridiak csapatkapitánya nem rejtette véka alá hiányérzetét…

A pályafutása 43. klasszikusán résztvevő Sergio Ramos szerint ugyanis Alejandro Hernández Hernández játékvezető két tizenegyestől is megfosztotta a Real Madrid csapatát az első félidőben:

“Két vitatott jelenetből is rosszul jöttünk ki. Visszanéztük az eseteket a szünetben, teljesen egyértelmű, hogy mind a kettő tizenegyest ért, de semmit sem tehetünk. A videobírót azért vezették be, hogy segítsen, ezúttal balszerencsénk volt vele. Amikor nem nyersz, nem távozhatsz boldogan, de az itt elért eredmény pozitív. Nagyon karakteres Real Madridot láthattak, igencsak megnehezítettük az ellenfél életét. Elég jól kontrolláltuk a meccset, több helyzetünk volt, mint nekik. A Barcától nem könnyű elvenni a labdát, de jól működött a taktikánk, hogy már a saját kapujuk előtt nyomás alá helyeztük őket.”

A döntetlen után a két óriás továbbra is kéz a kézben, egymással azonos pontszámban vezeti a spanyol bajnokság (La Liga) táblázatát.