Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

PL: megvan, ki irányítja az Evertont az Arsenal ellen – hivatalos

Az Everton csapata hivatalos oldalán erősítette meg, hogy ki lesz a csapat menedzsere az angol bajnokság (Premier League) következő, hétvégi fordulójában…

Továbbra sem került kinevezésre állandó menedzser a bukdácsoló Everton élére, így az Arsenal elleni, szombati összecsapáson is a megbízott vezető, Duncan Ferguson irányíthatja a liverpooli “Kékeket”.

Bár a nemzetközi sajtóhírek szerint Carlo Ancelotti jogi csapatának sikerült egyezségre jutnia a Napoli vezetésével, a rutinos olasz szakember hivatalos kinevezése még várat magára, feltehetően a jövő hét elejéig.

Mint ismeretes, az Everton együttesénél másfél szezont követően köszönték meg a korábbi menedzser, Marco Silva munkáját, miután a városi vetélytárs Liverpool elleni 5-2-es fiaskót követően a kieső zónába süllyedt az együttest. Azóta az egykori kedvelt játékos irányításával nem kapott ki a csapat a bajnokságban: 3-1-re legyőzte a Chelsea-t, és 1-1-es döntetlent ért el a Manchester United ellen, így jelenleg a bennmaradást érő, 16. helyen tanyázik.

Az Everton és az Arsenal összecsapása szombaton 13:30-tól nyitja a PL hétvégi meccskavalkádját, és a Digi Sport 1 közvetíti.