Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

La Liga: Sergio Ramos és Raúl Garcia nagy sorozata tovább íródik!

A Real Madrid – Athletic Bilbao (21:00, Tv: Spíler 2) bajnoki találkozó igazán különleges meccs lesz a két spanyol kiválóság számára.

(Kép: marca.com)

A blancók csapatkapitánya, valamint a korábbi Osasuna és Atlético Madrid játékos szép közös múltra tekint vissza a La Ligában.

Ez lesz ugyanis a két nagy harcos számára 15. szezon, amikor egymás ellen meccselnek (2004. november 28-án találkoztak először, egy Sevilla – Osasuna találkozón – a szerk.).

A Ramos – Garcia összecsapások rendre tartogatnak meglepetéseket, már csak azért is, mert a mentalitásuk hasonló, mindent képesek megtenni a győzelemért, csapatuk sikeréért.

Nem ritka az sem, amikor egymásnak feszülnek a felek, legutóbb például két éve Ramos egy Bilbao elleni meccsen Mateu Lahoz játékvezetőnek szólt oda, mondván legyen óvatos Raúl Garciával, aki rendre megpróbálja állandó reklamálásaival nyomás alá helyezni a játékvezetőt.

Raúl Garcia akkor tökéletesen összefoglalta kettőjük viszonyát. “Sokan félre értik a mi találkozóinkat, így azt se tudják elképzelni, hogy jól kijövünk Ramosszal. A pályán viszont semmi más nem számít, csak a győzelem, olyankor mi is elvonatkoztatunk mindentől.” – Idézi a Marca a 33 esztendős középpályást.

Talán az is mindent elmond a két játékos tiszteletéről, hogy a spanyol sajtó előszeretettel harangozta be a Real – Athletic csatát Ramos és Raúl Garcia újabb találkozójával.