Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Spurs: így reagált Mourinho a januári transzfer-stopra

Néhány nappal ezelőtt a Tottenham Hotspur elnöke, Daniel Levy kijelentette, hogy klubja nem fogja két kézzel szórni a pénzt a januári átigazolási időszakban. A londoniak új menedzsere, José Mourinho viszont nem ehhez van hozzászokva, ugyanis a portugál mindig is nagy költekező hírében állt.

José Mourinho az elmúlt bő tizenöt esztendőben százmilliókat költött el a transzferpiacon, és azt gondolhatnánk, hogy ez a jövőben a Spurs-nél sem lesz másként. A mindig is spórolós klubvezető hírében álló Levy nyilatkozata után természetesen a sajtó azonnal kíváncsi lett, hogy mi lehet erről Mourinho véleménye. Azonban a portugál edző meglepően jól kezeli a helyzetet. Egyelőre.

„Vártam már ezeket a transzferpiaci kérdéseket. Hogy zavar-e engem. Nem, ezt már megbeszéltük az elnökkel. Minden nagyon világos volt, ennél a klubnál nincsenek titkok, és ez boldoggá tesz. Nem szeretek olyan klubnál lenni, ahol bizonyos dolgokkal meglepnek. Itt nincsenek meglepetések. Nyugodt vagyok, mert pontosan úgy tetszik a csapat, ahogy én akartam. Nincs szükségem új játékosokra januárban.”

– vajon savanyú a szőlő, vagy Mourinho tényleg belement a keret konzerválásába?