Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

A góllövés a Real Madrid legnagyobb problémája

A Real Madrid ismét gól nélküli döntetlennel zárt a bajnokságban, amellyel lemaradtak a listavezető Barcelonától. A királyi gárdának az egész szezonban problémai vannak a góllövéssel.

Forrás: JAVIER SORIANO / AFP)

A Real Madrid két ponttal a Barcelona mögött kezd 2020-ban a spanyol bajnokságban, miután vasárnap este csak egy döntetlent ért el az Athletic Bilbao ellen. Zinedine Zidane gárdájának ez volt a második olyan mérkőzése zsinórban, ahol nem szereztek egyetlen gólt sem.

A királyi gárda 14 találattal kevesebbet szerzett ebben a szezonban, mint a Barcelona. Karim Benzema a Real Madrid eddigi 33 bajnoki góljából maga 12-t lőtt, és csak Lionel Messi előzi meg egyetlen találattal. Ha viszont a francia támadó nem tud betalálni, nincs olyan másik játékosa a Real Madridnak, aki magára vállalná a gólszerzést. Ezzel szemben a riválisnál Messinek, Luis Suareznek és Griezmannak együtt van 30 gólja eddig az idényben. A királyiaknál a második legtermékenyebb játékos Sergio Ramos a bajnokságban mindössze 3 találattal.

Bár az elmúlt hónapokban nem játszott olyan rosszul a Real Madrid, és versenyben is van a bajnoki címért, továbbra is komoly probléma a csapatban a góllövés. A madridiak továbbra is azzal küzdenek, hogy kitöltsék az űrt, amelyet Cristiano Ronaldo hagyott maga után.

A Real Madrid már hat pontot vesztett el a hazai mérkőzéseken a Real Valladolid, a Betis és a Sociedad ellen, mert csak egy döntetlen tudtak összehozni.