Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Anglia: liverpooli szélsőre ácsingózik a Manchester United

Alig másfél évvel azután, hogy majdnem negyven millió eurót fizetettek érte a Watford együttesének, máris tovább állhat a brazil válogatott Richarlison az Evertontól. A brit sajtó szerint a Manchester United már a januári átigazolási időszakban alkut kötne.

A 22 esztendős Richarlison igazi üstökös a Premier League egén. A brazil szélső 2017-ben mutatkozott be a Watfordnál, hogy aztán egy évvel később már az Everton frontember elegyen. Mostanra a liverpooli együttes legfontosabb mezőnyjátékosa lett. A bajnokságban eddig hat gól és négy gólpassz a mérlege.

Nem csoda hát, hogy szinte azonnal megnőtt iránta a kereslet. A 17-szeres brazil válogatott és Copa America győztes támadó értékét a mértékadó Transfermakt.de is minimum 60 millió euróra becsüli. Azonban meglepődnénk, ha a Manchester United ilyen alacsony összegért meg tudná venni kiszemeltjét, lévén ebben az esetben az Everton (ha csak a vásárlások értékét nézzük) mindössze 20 milliót nyerne az eladáson.

Richarlison szerződése 2024-ig szól, és a kispadra ültetett Carlo Ancelotti aligha akarna megszabadulni a legjobb játékosától a közeljövőben.