Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Az Atlético Madrid világbajnok sztárját akarja az Arsenal – sajtóhír

Szigetországi lapértesülések szerint az Arsenal újonnan kinevezett menedzsere kiadta az ukázt a klub vezetősége felé, hogy kit szeretne mielőbb a csapatában látni a januári átigazolási piac megnyitását követően…

Az Express információi szerint az Arsenal első számú téli kiszemeltje az Atlético Madrid kiváló francia szélsője, Thomas Lemar lehet a klubmenedzser, Mikel Arteta kívánságára. A 24 esztendős labdarúgót az “Ágyúsok” már másfél évvel ezelőtt is le szerették volna igazolni, akkor azonban 60 millió euró ellenében az AS Monacótól a “Matracosokhoz” került.

Az univerzális szélső az első évében 43 tétmérkőzésen lépett pályára a madridi gárda színeiben, és a jelenleg futó szezonban is már 21 találkozón szerepelt, ám az elmúlt hetekben jobbára csak csereként juthatott szóhoz, így finoman szólva sem nélkülözhetetlen tagja a csapatnak, és könnyen lehet, hogy ő maga is hajlana a váltás felé.

A 22-szeres francia válogatott labdarúgót 2023 nyaráig köti szerződés az Atléticóhoz, de az angol sajtó szerint megfelelő ajánlat esetén nyitottak lehetnek az eladására, az Arsenalnak pedig első sorban Nicolas Pépé gyengélkedése miatt lenne rá szüksége.