Legendák Viadala

Ibrahimovic elárulta, miért az AC Milant választotta

F. Ádám
F. Ádám
újságíró, 2019 december 29. 14:00

Hosszas várakozást követően a pénteki napon derült ki, hogy Zlatan Ibrahimovic az AC Milan csapatához szerződött, azóta pedig a svéd világklasszis már “hazatérésének” hátteréről is beszélt…

Az olasz bajnokság (Serie A) idei kiírásában eddig jócskán várakozáson alul teljesítő AC Milan gárdája az aktuális szezon végéig kötött szerződést Zlatan Ibrahimoviccsal, a megállapodás pedig jövő nyáron további egy évvel meghosszabbítható lesz.

A 38 esztendős kiválóság az MLS 2019-es kiírásában 29 mérkőzésen 30 gólt szórt a Los Angeles Galaxy színeiben, összességében pedig a kétéves észak-amerikai kalandját 58 meccs alatt 53 találattal zárta. Ibrahimovic az AC Milan foglalkoztatásában 2010 és 2012 között két szezont töltött el, és a Rossoneri színeiben összesen 56 gólt szerzett 85 pályára lépés alatt.

A 11-es mezszámot kapó Ibrahimovic visszatérése kapcsán a következőket nyilatkozta régi-új csapata hivatalos oldalának:

“Visszatértem ahhoz a klubhoz, amelyet rendkívül tisztelek és a városba, melyet imádok. A csapattársaimmal harcolni fogok azért, hogy változtassunk a szezon alakulásán. Mindent meg fogok tenni azért, hogy elérjük a céljainkat.”

Mindenképpen tekintsd meg, hogy Ibrahimovic hogyan üdvözölte közösségi oldalán visszatérését!