Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Végleg megszerezné az AS Roma a Man. United védőjét – sajtóhír

Olasz lapinformációk szerint a rendkívül sikeres kölcsönidőszak után az AS Roma együttese végleg is megszerezné magának a Manchester United hátvédjének játékjogát…

A La Gazzetta dello Sport információi szerint a Manchester United és az AS Roma vezetősége előrehaladott tárgyalásokat folytat egymással Chris Smalling klubváltását illetően.

Mint ismeretes, a 30 esztendős angol válogatott hátvéd augusztusban 3 millió euró ellenében került kölcsönben a “Farkasokhoz”, és az olasz klubnál rendkívül elégedettek a teljesítményével. Smalling az őt foglalkoztató együttes színeiben 15 tétmeccs alatt két gólt és egy gólpasszt jegyzett, valamint rendszerint eredményes mezőnymunkát mutat be.

A korábbi megállapodás értelmében az AS Roma jövő nyáron 20 millió euróért veheti meg véglegesen a játékjogát, az aktuális sajtóértesülések szerint a fővárosi klub vezetése 15+3 milliót ajánlott a Unitednek a januári megszerzése érdekében, melyet követően ötéves megállapodást szeretnének kötni a labdarúgóval.

Smalling a kölcsönadását megelőzően 2010-től kezdődően több mint 300 tétmérkőzésen lépett pályára a “Vörös Ördögök” szerelésében.