Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Mario Balotelli autóbalesettel indította az újévet

A soha meg nem javuló rossz fiú, Mario Balotelli emlékezetesen kezdte a 2020-as esztendőt, de szerencsére az újévi hajnali autóbalesetben senki sem sérült meg…

A Corriere della Sera szerint Mario Balotelli egy szilveszteri buliból hazafelé tartva, bresciai otthona közelében szenvedett balesetet, miután a barátja által vezetett Fiat 500-as egy kanyarban kisodródott és neki egy közeli pékség kapujának. A 29 éves labdarúgó utasként ült az autóban, majd miután senki sem sérült meg a balesetben, a játékos saját lábán gyalogolt el a közelben lévő otthonához.

Balotelli múlt nyáron szabadon igazolhatóként a tengerentúli és Távol-keleti csapatok érdeklődése ellenére a Brescia ajánlatát fogadta el, hogy abban a városban játszhasson, amelyben annak idején gyermekkora jelentős részét töltötte. A kiesés elől menekülő Serie A-s újonc színeiben a “tékozló fiú” az évad első felében 12 mérkőzés alatt négy gólt szerzett.

A Brescia az olasz bajnokság (Serie A) 20 csapatos mezőnyében a legjobb kieső helyet jelentő, 18. pozíciót foglalja el, a vasárnap esedékes folytatásban pedig a zsinórban hét győzelmet számláló, friss Szuperkupa-győztes Laziót fogadhatja.