Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Spurs: hamarosan eldőlhet Vertonghen sorsa

Egyelőre nem igazán mutat érdemi változást a Tottenham Hotspur együttese, mióta José Mourinho átvette a londoniak irányítását. Mindamellett, hogy az eredmények sem mutatnak tartós javulást, a kulcsemberek sorsa továbbra is bizonytalan.

Napról napra záporoznak a hírek, miszerint Christian Eriksen már nagyon menne, csak jöjjön érte egy normális ajánlat valamely topklubtól. A védők közül szintén távozhat a közeljövőben Toby Alderweireld és Jan Vertonghen is. Utóbbiról szól a mostani hírünk is.

Állítólag még januárban pénzt csinálhat távozásából a Spurs. Lévén a belga válogatott bekk szerződése az idény végén lejár, és akkor ingyen mehet, ahová csak akar. Úgy tudjuk, hogy Vertonghen hiába játszik mostanság újra többet a Tottenhamben, szívesen fogadja az érdeklődőket.

Ha minden igaz, a Napoli és az egykori nevelőklubja, az Ajax fut versenyt a kegyeiért. Utóbbi klubot még 2012-ban hagyta ott, éppen jelenlegi együttese kedvéért. A 33 esztendős Vertonghen Amszterdamban azt a Daley Blindet pótolhatja, aki a közelmúltban defibrillátor beültetésen esett át, szívizom-gyulladása miatt.