Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Real Madrid: “Saját magában kell a problémát keresnie!”

A szerb válogatott szövetségi kapitánya, Ljubisa Tumbakovic a Blic Sportnak adott legutóbbi interjújában érdekes gondolatokat osztott meg Luka Jovic  kapcsán. 

(Kép: onties.com)

A 67 esztendős szakember szerint egészen egyértelmű a probléma a 22 esztendős támadóval.

“Az a feladatom, hogy a válogatott javát nézzem, és a lehető legjobbat hozzam ki a játékosokból.” – Kezdte Tumbakovic.

“Luka Jovic az egyik, aki messze került a válogatottól, és ennek egy oka van. Közöttünk semmiféle konfliktus nincs. Luka egyetlen problémája saját maga. Annak a játékosnak, aki hirtelen abbahagy egy edzést, majd utána nem válaszol a hívásokra, megkérdőjelezhető a profi hozzáállása. Sajnálatos, hiszen egy olyan kaliberű játékossal, mint Jovic, mindenki számolni szeretne. Most rajta a sor, hogy meggyőzzön engem, a szövetség vagy a média képviselőit. De jelen állás szerint, még nem tett lépéseket ez irányba, pedig az ajtóm mindig nyitva áll, a segítségemre számíthat.” – Így a szerb szövetségi kapitány, aki arra az ominózus esetre utalt, hogy egy Luxemburg elleni korábbi Eb-selejtezőről Jovic egyszer csak sérültet jelentett, és visszautazott Madridba.

Ljubisa Tumbakovic szavait olvasva, nem kizárt, hogy valami hasonló hozzáállásbeli probléma állhat Jovic gyenge madridi formájának hátterében is.