Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Minden szezonom kudarc – Guardiola frappáns választ adott a sajtótájékoztatón

Az angol élvonalbeli bajnokságban szereplő Manchester City vezetőedzője, Pep Guardiola igencsak rafinált módon felelt arra a kérdésre, hogy csalódásként éli-e meg az Égszínkékek idényét.

Fotó: Bob Thomas / Getty Images

A címvédő manchesteriek szombat este a negyedosztályú Port Vale gárdáját látják vendégül az FA-kupa küzdelmeiben. A 48 esztendős szakembert azért faggatták az esetleges kudarc kapcsán, mert a City számára elúszni látszik az újabb bajnoki cím, a Liverpool ugyanis magabiztosan áll a Premier League tabellájának élén.

„Teljes mértékben elfogadom a helyzetet, barátom. Úgy érzem, a Barcelonánál eltöltött első szezonom óta minden egyes évem kudarc – akkor hat trófeát nyertünk zsinórban. Azóta minden bizonnyal egy csalódás vagyok, szóval beletörődtem ebbe, nem fogok belehalni” – mondta Guardiola a legutóbbi sajtótájékoztatóján.

A ManCity a Bajnokok Ligájában a Zinedine Zidane által irányított Real Madriddal csap majd össze a legjobb 16 között, miközben továbbra is érdekeltek a hazai sorozatokban: a Ligakupában a Manchester United ellen vívnak elődöntős párharcot.