Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Napokon belül létrejöhet Eriksen klubváltása – sajtóhír

Ahogyan arról a minap beszámoltunk, újabb komoly érdeklődő állt be a Christian Eriksen szolgálataiért sorakozó csapatok kígyózó sorába, ráadásul az aktuális dán sajtóértesülések szerint mindenkit meg is előztek…

Az Ekstra Bladet információi szerint az Inter csapata nagyon közel áll ahhoz, hogy megállapodjon a Tottenham vezetőségével és Christian Eriksennel egyaránt a lejáró szerződésű dán karmester januári átigazolásáról, melyet már kész tényként kezelnek hazájában.

A beszámolók szerint a londoniaknál hosszabbítani nem akaró játékos klubváltása nagyjából 20-23 millió euró körüli összeg ellenében valósulhat meg, hiszen jelenlegi csapatának ez az utolsó esélye, hogy ne ingyen hagyja faképnél egykori meghatározó játékosa. Eriksen szolgálataiért a közelmúltban kis túlzással “fél Európa” sorban állt, a leggyakoribb kérők közt a Real Madrid, a Manchester United és a Juventus csapatait emlegették, ám úgy tűnik, hogy a finisben az olasz bajnoki címért is versenyben lévő milánóiak lehetnek a befutók.

A 27 esztendős középpályás 2013 óta áll a Spurs alkalmazásában, korábban hosszú éveken át vezető szerepet töltött be, azonban a szerződése körüli huzavona miatt egyre kevesebb feladatot kap, az idei szezonban 17 bajnokin 977 percet játszott.

Az olasz lapok is megerősítették, hogy Antonio Conte nagyon szeretne együtt dolgozni Eriksennel, és az Inter eltökélt a megszerzését illetően azok után, hogy a minap lemaradtak Kulusevskiről egy vetélytárssal szemben.