Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Zaha a német gigász “célkeresztjében”

Wilfred Zaha a Crystal Palace sztárja továbbra is komoly klubok “látókörében”. Legfrissebb hírek szerint a Bundesliga gigásza a Bayern München is “képbe” került náluk. 

Az elefántcsontparti támadó nem rég váltott ügynököt, ezentúl a szakmában nem kis névnek számító Pini Zahavi fogja képviselni a játékos érdekeit. Aki pedig egyes hírek szerint a Bayern Münchennel is felvette a kapcsolatot Zaha miatt.

Információk szerint azonban a német rekordbajnok (egyelőre) nem tervezi megszerezni Zahát, ennek pedig a játékos ára az elsődleges oka.

Tavaly nyáron a Crystal Palace ugyanis “lefektette a szabályokat” a támadó értékére, ugyanis akkor 80 millió font alatti ajánlat esetén nem volt hajlandó egyetlen egy klubbal sem leülni tárgyalni. Ebbe pedig “belesett” a két legnagyobb érdeklődő Everton és Arsenal is.

Angol sajtóinformációk szerint a Chelsea is gőzerővel dolgozik azon, hogy megszerezze az elvágyódó Zahát, ráadásul Zahavi nagyon jó kapcsolatot ápol a Chelsea tulájval, Roman Abramovichhal, ami igencsak megkönnyíthetné a játékossal való megegyezést.