Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Fiatal irányítót szemelt ki a Manchester United – sajtóhír

A múlt nyáron a Real Madrid csapatával hosszas udvarlást folytató középpályást januárban a Manchester United szándékozik megkörnyékezni…

Az ESPN információi szerint a Manchester United együttese komoly hajlandóságot mutat az Ajax Amszterdam kiválósága, Donny van de Beek januári leigazolása iránt, akit múlt nyáron leginkább a Real Madrid csapatával hoztak hírbe, most azonban a “Vörös Ördögök” állítólag 50 millió fontot is hajlandóak lennének fizetni érte.

A 22 esztendős támadó középpályás a tavalyi szezonban BL-elődöntőig menetelő Ajax színeiben 57 tétmeccsen 17-szer volt eredményes, és több csapattársával ellentétben múlt nyáron nem hagyta el az amszterdami egyesületet, hanem továbbra is maradt csapatánál. Az aktuális szezonban van de Beek minden sorozatot figyelembe véve 8 gólnál jár 26 mérkőzést követően.

A MU érdeklődése már csak azért is kifejezetten érdekes, mert a klub immár hosszabb ideje se veled, se nélküled viszonyban van világbajnok karmesterével, Paul Pogbával, akinek távozása előtt van de Beek esetleges érkezése alighanem megnyithatja az utat. A francia középpályás leigazolására a Juventus és a Real Madrid még mindig nyitott lenne.