Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Szexvideó miatt függesztették fel a Real Madrid korábbi játékosát

A spanyol másodosztályú labdarúgó-bajnokságban szereplő Málaga felfüggesztette a szexbotrányba keveredett vezetőedzőjét, Víctor Sánchezt.

A Málaga vezetőedzőjéről kedden került ki az internetre a kínos videó, amelyen a csapata mezében a kamera előtt mutogatja a nemi szervét. Az esetet követően a másodosztályú klub a hivatalos honlapján közölte, hogy felfüggeszti Víctor Sánchezt. A spanyol klub teljes körű vizsgálatot rendelt el, és bővebb tájékoztatást ígért, amint az lezárul. Sánchez állítása szerint valaki feltörte a privát eszközét, ellopta tőle a felvételt, és bűncselekmény történt. Az edző verziója egyáltalán nem elképzelhetetlen, hiszen hasonló módszerrel kerültek ki celebek privát képei is a világhálóra.

„Zaklatás és zsarolás áldozata vagyok, megsértették a magánszférámat. A rendőrség foglalkozik az üggyel, én pedig bízom bennük és követem az utasításaikat” – közölte a tréner.

Víctor Sánchez játékosként többek között szerepelt a Deportivo La Corunában, a Real Madridban és a spanyol válogatottban is, a királyi gárdával 1998-ban megnyerte a Bajnokok Ligáját. Tavaly áprilisban nevezték ki a Málaga vezetőedzőjévé, amellyel jelenleg a 16. helyen áll a 22 csapatos másodosztályban.