Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Londonban nézett ki hátvédet a Manchester United – sajtóhír

A januári átigazolási időszak alkalmával szinte napról napra röppennek fel hírek, hogy kit szeretne leigazolni a Manchester United együttese, a végeláthatatlan pletykaáradatban íme egy újabb név…

A The Sun beszámolói szerint a Manchester United gárdája komolyan fontolóra vette annak a lehetőségét, hogy januárban mintegy 40 millió font ellenében szerződtesse a West Ham United ígéretes védőjét, Issa Diopot.

A 23 éves francia korosztályos válogatott hátvéd már a második évében számít alapembernek a “Kalapácsosok” védelmében, tavalyi 33 bajnoki fellépése után a PL idei kiírásában is már 15 meccsen vállalt szerepet a mérsékelten teljesítő WHU soraiban. A MU mellett a városon belül ugyancsak nagy az érdeklődés a szenegáli és marokkói felmenőkkel egyaránt rendelkező futballista, hiszen az angol sajtó szerint a Chelsea és a Tottenham egyaránt tárt karokkal várná.

Diop a West Ham előtt 2015-től 2018-ig nevelőcsapata, a Toulouse első csapatát erősítette, onnan vette az irányt annak idején a Szigetországba, aktuális piaci értéke pedig 35 millió euró a nemzetközi mértékadó Transfermarkt portálja szerint.