Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Hosszabbított a PSG brazil húzóembere – HIVATALOS

Hiába volt hatalmas az érdeklődés iránt, a hétfő esti órákban a Paris Saint-Germain bejelentette, hogy megújította brazil kiválósága szerződését a csapatnál…

A Paris Saint-Germain gárdája hivatalos csatornáin keresztül jelentette be a hétfő esti órákban, hogy további két esztendővel, egészen 2024-ig meghosszabbította alapembere, Marquinhos szerződését.

A 25 esztendős védekező középpályásként és középhátvédként egyaránt bevethető futballista immár a hetedik szezonját tapossa a párizsi sztárcsapat alkalmazásában, miután 2013-ban 31.4 millió euróért cserébe szerződött a klubhoz az őt nem sokkal korábban Európába csábító AS Romától.

A 47-szeres brazil válogatott Marquinhos az évek során szép csendben már több mint 250 tétmeccset játszott a klub színeiben, miközben fizikai állapotától függően évről évre rendszerint legalább 40 mérkőzésen pályára lép, s az aktuálisan futó francia bajnoki kiírásban is már 16 fellépésen van túl. Amennyiben kitölti frissen megújított szerződését a klubnál, akkor igazi emblematikus figurává avanzsálhat Párizsban, hiszen 2024-re már 11 éve erősítené a csapatot.