Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Real Madrid: Vezéráldozattal járhatt az Atlético elleni győzelem!

A Real-ügyekben jártas As és Marca című madridi lapok egybehangzóan állítják, hogy Zinedine Zidane az Atlético Madrid elleni Szuperkupa-győzelem után egy igen kellemetlen ténnyel kellett, hogy szembesüljön.

Az ominózus jelenet a 61. percben (Kép: as.com)

Kiderült ugyanis, hogy Sergio Ramos bokája megsérült, és az előzetes hírek szerint akár 2-3 hetet is kihagyhat a csapatkapitány.
Az Atlético ellen a mindent eldöntő büntetőt magabiztosan értékesítő középhátvéd az As szerint például 15 napot lesz kénytelen kihagyni.

A világ -és Európa-bajnok klasszis sérülten fejezte be a találkozót, miután a 61. percben már a bokájához kapott egy Alvaro Mroatával történt ütközés után, és úgy játszotta végig a tizenegyespárbajba torkolló találkozót.

A Real Madrid egyelőre nem kommentálta Ramos sérülését, ám maga az érintett már a találkozót követően utalt arra, hogy fájt bizony a bokája. “Elgondolkoztam a Panenkát, ám úgy éreztem, hogy ez elég kockázatos lenne részemről, mivel igencsak éreztem fájdalmat a bokámban. A biztosra kellett mennem.” – Így Ramos, akinek esetleges kiesése azért nagy érvágás lenne most is a blancók számára.