Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Sevillából érkezhet Ibrahimovic utódja az LA Galaxyhoz – sajtóhír

A svéd klasszis pótlását keresi a Los Angeles-i együttes, és sajtóinformációk szerint már meg is van a kiszemelt, akiért komoly érdeklődést mutatnak.


Az LA Galaxy a Sevilla csatárát, Javier Hernándezt, ismertebb nevén Chicharitót szemelte ki magának, a nem rég az AC Milanba távozó Zlatan Ibrahimovic helyére. Az MLS-ben szereplő gárda szóvivője árulta el az ESPN-nek, hogy előrehaladott tárgyalásokat folytatnak a spanyol csapattal, már csak a vételárban kell megegyeznie a két klubnak. A Sevilla 10 millió eurót szeretne érte kapni, amelyet picit megpróbál lefaragni a Galaxy.

A mexikói válogatott támadóval kapcsolatban megszólalt az együttes vezérigazgatója, Dennis Te Kloese is, aki az LA Times-nak kommentálta röviden az ügyet: “Ő [Hernández – a szerk.] megfelelő lenne számunkra. Komoly tárgyalásokat folytatunk érte.”

Chicharito is szívesen szerződne Amerikába, ugyanis nem jöttek be a számításai a Sevillánál, minden versenysorozatot figyelembe véve 17 mérkőzésen kapott lehetőséget, viszont ezeken mindössze 902 percet tölthetett a pályán, igaz így is 4 alkalommal sikerült betalálnia.