Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Súlyos sérülés miatt véget ért a Juventus védőjének idénye

Nincs szerencséje a Juventus nyáron szerződtetett védőjének, Merih Demiralnak. Az AS Roma elleni mérkőzésen megsérült játékost műteni kell, és így vége a szezonjának. 

Képtalálat a következőre: „demiral injury”

Forrás: Nurphoto/Getty Images

A Juventus hivatalos közleményben tudatta a nyilvánossággal, hogy Merih Demiral bal térde megrándult az AS Roma elleni bajnokin, amely következtében megsérült az elülső keresztszalag és a porc, amit műteni kell. A felépülése így hosszú időt vesz igénybe, és várhatóan fél évig biztosan nem léphet majd pályára. Ez azt is jelenti, hogy Demiral szezonja itt véget ért, sőt, a nyári Európa-bajnokságon sem lehet ott.

A 21 éves török védőt nyáron igazolta le a Juventus 18 millió euróért a Sassoulóból. Bár az idény elején nem kapott túl sok bizalmat Maurizio Sarritól, a legutóbbi három mérkőzést végigjátszhatta és remek teljesítményt is nyújtott, sőt úgy tűnt, hogy akár Matthijs de Ligtet is kiszoríthatta volna a kezdőből.

A mérkőzésen sajnos egy másik komoly sérülés is történt, hiszen az AS Roma fiatal középpályását, Nicolo Zaniolót is hordágyon kellett levinni a pályáról. Ma reggel az is kiderült, hogy térdszalag-szakadást szenvedett, ezért az ő idényének is vége.