Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

A Benfica a Real Madrid támadóját venné kölcsön – sajtóhír

A portugál éllovas a habfehérek peremeberét vennék kölcsön az idény hátralévő részére, az O Jogo értesülései szerint.


A Benfica a Real Madrid kegyvesztett csatárát, Mariano Díazt szeretnék a következő fél évre kölcsönvenni. Azonban a portugál rekordbajnok szeretne végleges megvásárlási opciót is beleiktatni a szerződésbe, természetesen rájuk nézve kedvező feltételekkel, amelyekbe nem biztos, hogy a madridi gárda belemenne, így akár hosszabb időre is elhúzódhatnak a tárgyalások.

A dominikai támadó kézzel-lábbal menne a Real Madridtól, ugyanis nem kap lehetőséget, ő pedig mindenképpen játszani szeretne, ami teljesen érthető. A Benfica sajtóinformációk szerint 10 millió euróért vásárolná meg, ha megfelelően teljesítene náluk, míg a blancók ennek a dupláját szeretnék kapni érte.

Mariano Díaz nagy reményekkel tért vissza a Real Madridhoz 2018-ban, azonban nem tudott olyan teljesítményt nyújtani, amellyel betudta volna verekedni magát akár csak a stabil csereemberek közé. Ráadásul Zinedine Zidane tavalyi visszatérte óta még kevesebb szóhoz jut a 26 éves csatár. Az idei idényben mindösszesen kétszer léphetett pályára, a két spanyol Szuperkupa találkozón, amelyeken 44 perc jutott neki.