Dárdait bombázzák az ajánlatokkal

Farkas Bence
Farkas Bence
újságíró, 2020 január 14. 12:29

Dárdai Pál a Német Hírügynökségnek adott interjújában elárulta, hogy rengeteg megkeresése van különböző csapatoktól, ám úgy tűnik, továbbra is hűséges a berliniekhez.

Az előző szezon végén a Hertha BSC kispadjáról menesztett 43 éves magyar szakember többször is elmondta, hogy jelenleg nem foglalkozik a különböző ajánlatokkal, hiszen pihenőidejét tölti, és csak a családjára koncentrál. Ennek ellenére a mostani évadban a Kölnnel és a Werder Bremennel is szóba hozták már, sőt a helyét átvevő Ante Covic menesztésekor az első csapathoz való visszatérése is felmerült. Dárdai Pál legutóbb a DPA-nak adott interjút a jövőjével kapcsolatban.

„Minden harmadik héten kapok egy ajánlatot. Néha felfoghatatlanul sok pénzért hívnak, de akadnak egészen korrekt megkeresések is. Örülök ezeknek, de a Herthánál vagyok. Május végén találkozom Benni Weberrel (az akadémia igazgatója – a szerk.), aztán meglátjuk, hogyan tovább” – nyilatkozta a magyar edző, aki, úgy fest, továbbra sem szeretné elhagyni a berlinieket, sokkal inkább visszatérne dolgozni a klub utánpótlásába.

Dárdai az elmúlt hónapokról, és a megérdemelt pihenőről is szót ejtett.

“Minden csodálatos. Úgy érzem, lassan újratöltődik az akkumulátorom. Hat hónap elteltével már kevesebb ráncom van, mindenkitől megkapom, hogy sokkal jobban nézek ki. Ez azért van, mert nincs hajtás, minden nyugodt. Életemben először nincs körülöttem nyüzsgés.”

Végül a Hertha tulajdonosváltásával kapcsolatban is megszólalt, és türelemre intette a csapat szurkolóit a sztárigazolásokkal kapcsolatban.

“Örülök neki, hogy végre van pénze a klubnak, de sajnos pénzért sem kaphatsz meg mindent. A Hoffenheimnek sikerült, a Leipzignek sikerült, de sokan nem jártak sikerrel. Ez is egy kihívás. A csapatra nem szabad most nyomást helyezni, a Hertha BSC-nek időre van szüksége. Ha jól játszanak, előbb-utóbb a sztárok is jönni fognak.”