Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Hazard: “Nem tagadom, túlsúlyos voltam!”

A bokasérüléséből lábadozó Eden Hazard Sport and Foot magazinnak adott legutóbbi interjújában meglepő őszinteséggel beszélt madridi első fél évéről és a beilleszkedéséről.

(Kép: )

“Gyermekkoromban a kertünkben amikor játszottunk, mindig én voltam a Real Madriddal. Már akkoriban megigézett a fehér dressz, vagy a Bernabéu látványa a televízió képernyőin.” – Így Hazard arról, hogy számára mindig is a Real Madrid volt a kedvenc csapat.

“Sokan mondják, hogy hasonlítunk Zidane-nal. Azt hiszem ő egyértelműen technikásabb mint én. Mindig is csodáltam a játékát, ő volt a példaképem. Elég csak rá nézni manapság is… Elképesztő kisugárzása van. Sosem felejtem el, amikor 2016-ban az Európa-bajnokságon találkoztunk, és már akkor mondta, hogy a csapatában akar tudni, azt szeretné ha átigazolnék – Attól a pillanattól fogva a fülembe másztak a szavai.” – Folytatta a belga klasszis, aki a beilleszkedésének körülményeit taglalva megosztott egy őszinte vallomást is a nagyközönséggel.

“Hazudnék, ha azt mondanám, hogy nem voltam túlsúlyos a nyáron! 5 kilóval több volt rajtam… A vakációmat töltöttem, elengedtem magam. Sajnos olyan típus vagyok, hogy nagyon hamar meglátszik rajtam, ha nem figyelek oda. A másik oldalról nézve, persze előny, hogy hamar le is tudom adni a felesleget. 80 kiló voltam a nyáron, de 10 nap után már újra a versenysúlyomnál voltam. Nem zavar ez az egész, hiszen mindig is ilyen típus voltam. Emlékszem, 18 évesen, a Lille-nél elkezdtem izmosodni, és 75 kiló lettem. Egyetlen nap volt, hogy ne figyeltem oda, és már két kilót felszedtem.” – Hangzott Hazard vallomása.