Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Ligán belülről igazolt támadót a Sevilla – hivatalos

Mint arról délelőtt beszámoltunk, az andalúz együttes nagyon közel állt a Leganés támadó leigazolásához olyannyira, hogy végül be is jelentették a transzfert a felek.


A Sevilla mindenben megegyezett a Leganés együttesével, Youssef En-Nesyri átigazolásával kapcsolatban, így a “Rojiblancók” hivatalosan is bejelentették csütörtök kora délután az érkezését, már csak az orvosi vizsgálat van hátra. A marokkói válogatott játékos öt és fél éves szerződést kötött, újdonsült csapata 20 millió eurót fizetett érte.

Nem meglepő, hogy a 22 éves támadót leigazolta a Sevilla, hiszen kiváló játékot produkál, csapata húzóemberévé nőtte ki magát. A La Liga 2018/19-es idényében 18 mérkőzésen 4 gólig és 2 gólpasszig jutott.

En-Nesyri 2018-ban szerződött a Málaga együttesétől a Leganés gárdájához 6 millió euróért, ennek következtében kijelenthető, hogy jó üzletet kötött akkor a “Lega”.

A hétvégén akár egy álomszerű bemutatkozás is összejöhet a Sevilla új játékosának, hiszen a Real Madriddal fognak összecsapni szombaton.